Om oss

Vi är glada att du är intresserad av ViktFokus-projektet. Vi är helt transparenta, så nedan finns mer information om projektet, den här webbplatsen och vårt team.

Om ViktFokus

År 2022 fick vi idén att svenska folket borde börja få mer kvalitativ information om hälsosamma livsstilar. Vi slogs av statistiken över antalet patienter med fetma och övervikt. Många av dem behöver inte bara en diet, utan också specialiserad behandling. Därför lanserade vi informationsprojektet ViktFokus, som syftar till att ge människor användbar information om fetmamediciner, kosttillskott som hjälper till att gå ner i vikt och lagliga sätt att köpa dem online. Vi samlar också in andra intressanta hälsofakta och presenterar dem i en form som är tillgänglig för personer utan medicinsk kunskap.

Om viktfokus.com

Viktfokus.com är en informationsportal för alla som vill lära sig något nytt om hälsovård och den senaste utvecklingen inom läkemedelsindustrin. 

Viktigt att tänka på:

  • Detta är inte ett onlineapotek: Du kan inte köpa läkemedel på denna webbplats. Du kan hitta information om lagliga säljare av receptbelagda läkemedel på den här webbplatsen. Du kan också hitta användbara länkar till medicinska plattformar där du kan få rådgivning och recept från bekvämligheten av ditt hem.
  • Detta är inte en rådgivningsportal: Du kan inte få en läkarkonsultation på webbplatsen. Den information om läkemedel som publiceras på webbplatsen är inte officiell.
  • Detta är inte en webbplats för läkemedelsreklam: De artiklar som publiceras på webbplatsen är inte reklam. De bör inte heller utvärderas som rekommendationer för att köpa något läkemedel.

Vi hoppas att du kommer att bli en regelbunden besökare på denna webbplats. Vi arbetar ständigt med att uppdatera innehållet, så att du alltid kommer att kunna hitta något nytt för dig. Rekommendera den här webbplatsen till dina vänner och bekanta. Detta kommer snarare att öka nivån på människors kunskap om hälsa, viktminskning, säkert köp av läkemedel på Internet.

Om vårt team

ViktFokus team består av entusiaster med mycket erfarenhet. Alla teammedlemmar har arbetat med att skapa pedagogiskt innehåll i många år. Vi har 2 PhDs som arbetar med oss, 1 författare med medicinsk bakgrund, en grupp högutbildade entusiaster som kämpar mot den olagliga försäljningen av receptbelagda läkemedel. Vi arbetar också med en praktiserande familjeläkare som granskar innehållet.